Hitel vállalkozásához

Ahol a probléma, ott a megoldás! Mi segítünk Önnek a tájékozódásban!
Amennyiben vállalkozásának új irodára, telephelyre, gépekre van szüksége, úgy lehetősége van vállalkozói hitel felvételére. Egyes hitelcélokra az állam vissza nem térítendő támogatást nyújt!


Vállalati hitelcélok

  • folyószámlahitel a likviditás biztosítására
  • beruházási hitel a vállalkozás székhelyének, tevékenységének bővítéséhez
  • eszközfinanszírozás, gépvásárlás

Attól függően, hogy ingatlanfedezet mellett, vagy fedezet nélkül szeretne hitelhez jutni, különböző konstrukciók közül választhat.

Állami támogatás, vállalkozás ingatlanvásárlására

Amennyiben vállalkozásának új irodára, székhelyre, telephelyre van szüksége, úgy lehetősége van vissza nem fizetendő állami támogatás elnyerésére! Pályázat útján a mikrovállalkozásoknak lehetőségük van akár 4 millió forint összegű vissza nem térítendő állami támogatás igénylésére ingatlan vásárlására és fejlesztésére.

  • a támogatáshoz az igénylőnek 10% önerőt kell biztosítania,
  • a pályázó vállalkozás előző évi árbevétele max. 200.000.000 forint lehet,
  • a támogatás mértéke az összköltség max. 45%-a lehet,
  • a pályázat eljárási díja mindössze 50.000 forint.

Ingatlanfedezet mellett a támogatás max. 8.000.000 forint visszatérítendő összeggel (legfeljebb 10 éves futamidejű hitellel) is kiegészíthető.


Széchenyi Kártya

Rugalmas hitellehetőséget kínál vállalkozásának a Széchenyi Kártya, amely vállalkozásának folyószámlahitel konstrukcióval egy évre rögzített összegű, akár 25.000.000 forint összegű szabadon felhasználható hitelkeretet biztosít.
Az a mikro-, kis- vagy középvállalkozás igényelheti, amely legalább egy teljes lezárt évvel rendelkezik (10 millió forint feletti hiteligénylés esetén legalább két teljes lezárt évvel), nincs lejárt köztartozása és megfelel a Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzatban meghatározott feltételeknek.