Rólunk

HITEL ORIGO: Egy hely ahol a bankok versenyeznek Önért!

Önnek megéri regisztrálni, hiszen díjmentesen és kötelezettségek nélkül kaphat személyre szabott tanácsadást bankoktól független szakértőinktől az ország bármely területén.

Miért éri meg független banki szakértőhöz fordulni?

 • Az apró betűkben elrejtett buktatókra is felhívják figyelmét!
 • Az országban elérhető valamennyi konstrukciót összehasonlítják Önnek!
 • Magasan képzett, több éves és naprakész tapasztalattal rendelkező szakemberek segítenek megtalálni az Önnek optimális  megoldást!

Miért éri meg a HITEL ORIGO-hoz fordulnom?

 • Nincsenek apró betűk!

  A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeleténél (PSZÁF) regisztrált Hiteltanácsadóink valamennyi jelentős pénzintézet konstrukcióját (jelenleg 17 bank 63 termékét) hasonlítják össze, és az apró betűs részben található esetleges buktatókra is felhívják figyelmét! Így Önnek nem jelent kockázatot a banki dokumentumok pontos értelmezése, képzett szakembereink segítenek eligazodni a részletekben!
   
 • Díjmentes!

  Szolgáltatásunk ingyenes: szakértő hiteltanácsadóink díjmentesen leveszik az ügyintézés terhét válláról. Ön kizárólag a bank által meghatározott költségeket fizeti, Kollégáink felé díjfizetési kötelezettség nem terheli. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy nem kell végigjárnia a bankokat, összehasonlítani az egyes banki ajánlatokat, végigolvasni az apró betűs részeket, kollégáink ezt díjmentesen megteszik Ön helyett, időt, pénzt és utánajárást megspórolva!
   
 •  17 bank ajánlata egy helyen!

  Magyarország egyik legmeghatározóbb hitelközvetítő hálózataként 17 banki partnerünk ajánlata közül keressük meg az Önnek optimális hiteltípust. Így a magyar piacon fellelhető valamennyi konstrukciót megvizsgálva lehetetlennek tűnő élethelyzetekre is születhet megoldás. A bankok független partnereként kizárólag az Ön igényeit és anyagi lehetőségeit szem előtt tartva adunk tanácsot.
   
 • Kamatkedvezmények!

  Banki kapcsolatainknak köszönhetően Ügyfeleink kiemelt figyelemben, sőt, bizonyos esetekben kamat-kedvezményben részesülhetnek a hitelbírálat során. Így rajtunk keresztül akár a teljes futamidőre vonatkozóan is alacsonyabb törlesztő részlet érhető el!
   
 • Vissza nem térítendő állami támogatás!

  Az Ön élethelyzetétől és céljaitól függően megvizsgáljuk, hogy az adott ingatlan megvásárlásához vagy bővítéséhez, építéséhez adott esetben milyen egyéb finanszírozási lehetőségek állnak rendelkezésére. Lehetőség szerint vissza nem térítendő állami támogatások kihasználásában is segítségére leszünk!
   
 • 1 évig ingyenes lakásbiztosítás!

  Amennyiben a HITEL ORIGO-n indítja el hiteligénylését, úgy a jelzáloghitelek fedezeteként a hitelügyletbe bevont ingatlan(ok)ra a bank által kötelezően előírt lakásbiztosítás 1 éves díját mi fizetjük Ön helyett. Így a hitelekre vonatkozóan elérhető kamat kedvezményeken túl a kötelező lakásbiztosítás díját is megtakaríthatja 1 éven keresztül!

Vegye igénybe díjmentes tanácsadásunkat, segítünk!

A HITEL ORIGO szakértői csapata