Hitel ingaltanvásárláshoz

 

Ingatlanvásárláshoz hitelre van szüksége? A bank kiválasztása előtt ne felejtsen el minden részletről tájékozódni! Mi ebben is segítünk Önnek!
Írjon vagy hívjon minket és tájékoztatjuk lehetőségeiről!

Ingatlan finanszírozás esetén több kérdés felmerülhet:

Államilag támogatott vagy piaci kamatozású?

Az állami kamattámogatás miatt a piaci kamatozású hiteleknél kedvezőbb kondíciók érhetők el:

  • kedvezőbb hitelkamat,
  • alacsonyabb törlesztő részlet.
  • akár 5 éves kamatperiódussal is igényelhető,
  • forint alapú hitel, így biztonságos, mert nincs árfolyamkockázat.

Piaci kamatozású hitelek felvételét ajánljuk azoknak, akik használt ingatlant vásárolnak, vagy nem felelnek meg az államilag támogatott lakáshitel által előírt igénylési feltételeknek.

További kérdéseikkel munkatársaink készséggel állnak az Önök rendelkezésére!

Hitel vagy lízing?

A lakásvásárlás hitellel történő finanszírozását ajánljuk azoknak, akik árfolyamkockázat nélkül, forint alapon szeretnének hitelt felvenni, és akiknek fontos a lakás tulajdonjogának mielőbbi megszerzése.
A lízing tulajdonképpen a bérleti jog megvételét jelenti, de kedvezőbb egy albérletnél, hiszen ez esetben az előre meghatározott futamidő lejáratát követően tulajdonossá válik a lízingbevevő. A lakáslízing segítségével megvett ingatlan a futamidő alatt bármikor értékesíthető.

Új vagy használt?

Az új lakás vásárlása történhet lakáshitellel vagy lakáslízinggel. A használt lakás vásárlása finanszírozható forint alapú lakáshitellel, vagy forint, illetve deviza alapú lakáslízinggel.
Attól függően, hogy milyen ingatlant tud felajánlani fedezetként, milyen típusú és összegű a havi jövedelme, milyen kamatperiódussal tervez, milyen távra tervez, 29 banki partnerünk kínálatában segítünk megtalálni Önnek a megfelelőt!

További kérdéseikkel munkatársaink készséggel állnak az Önök rendelkezésére!