Hitel építkezéshez, felújításhoz

Segítünk megvalósítani, amit Ön elképzelt!

Ajánlatkérés előtt a részletekkel kapcsolatosan tájékozódjon igényeinek megfelelően.

Építkezés

  • Új lakóház építése.
  • Emeletráépítés.
  • Padlás, tetőtér beépítése, melynek során a meglévő épületre vagy annak padlásterében új, külön bejáratú, önállóan forgalomképes lakás kerül kialakításra.
  • Társasház illetve többlakásos ház építése.

Építkezéshez államilag támogatott forint alapú hitelt, vagy piaci kamatozású, támogatás nélküli forint alapú építési hitelt igényelhet.

Korszerűsítés

Korszerűsítésre az ingatlan komfortfokozatának növelése céljából van lehetőség (pl. közművek bevezetése, az épület szigetelése, tetőszerkezet felújítása stb.)
Ezen munkákhoz kapcsolódó felújítási, helyreállítási munkálatok 20 százaléka szintén belevehető a korszerűsítés munkálatai közé. A kamatozás szempontjából állami kamattámogatású korszerűsítési hitel, vagy piaci kamatozású korszerűsítési hitel vehető igénybe.


Felújítás


Amennyiben lakásának komfortfokozata a felújítás során nem nő, úgy államilag támogatott hitel nem igényelhető. Attól függően, hogy milyen banki konstrukciók mellett kíván hitelt felvenni, igényelhet piaci kamatozású hitelt lakásfelújításra, szabad felhasználású hitelt vagy személyi kölcsönt. A szabad felhasználású hitelek és a személyi kölcsön esetén nem gond, ha a felújítás során újabb munkálatok merülnek fel, mert a hitelek tetszőleges célra vehetők fel.


További kérdéseikkel munkatársaink készséggel állnak az Önök rendelkezésére!